Online winterstalling groot succes

Een week na de lancering van onze online winterstalling tool, kunnen wij spreken van een groot succes. De revolutionaire nieuwe manier van winterstalling boeken is zo een groot succes dat in 1 week meer dan 60% van de beschikbare plekken zijn verhuurt.

Als eerste van een hele reeks aanpassingen om onze (online) dienst verlening naar een nog hoger niveau te brengen, heeft Schaap Shipcare vorige week een nieuwe manier voor het reserveren van winterstalling gelanceerd. In plaats van het met pen en papier invullen van een formulier en dit daarna opsturen, is het sinds vorige week mogelijk digitaal de winterstalling te boeken. Dit brengt een hoop gebruikers gemak en bespaart het milieu. De functionaliteit zal langzaam verder worden uitgebreid.

Profesioneel in IT

Schaap Shipcare profesionals in allround jachtservice.