Intersleek pro

Intersleek Pro is verkrijgbaar bij Schaap ShipCare BV.

Schaap ShipCare is een officieel Intersleek Pro applicatiecentrum en is specifiek getraind door International Paint op het aanbrengen van deze unieke coating en de daaropvolgende tewaterlating van uw boot. Op dit systeem wordt samen met International Paint 5 jaar garantie afgegeven. (De garantie voorwaarden kunt u opvragen via het contactformulier op deze website). Deze nieuwe unieke ‘Foul Release’ onderwaterverf van International Paint is speciaal geformuleerd met de unieke en door International Paint gepatenteerde fluoropolymeer technologie die zorgt voor een extreem gladde en  hoogglanzende afwerking gecombineerd met hoge snelheid, multi-seizoen prestatie en een laag VOS-gehalte met aanzienlijk minder impact op het milieu.

Intersleek Pro is speciaal geformuleerd met de unieke en door International Paint gepatenteerde fluoropolymeer technologie voor een volledig innovatieve oplossing; een biocidevrije onderwaterverf die helpt uw impact op het milieu te verminderen zonder afbreuk te doen aan uw verwachtingen op het gebied van de prestaties.

Intersleek Pro levert een extreem gladde en esthetische hoogglanzende afwerking, een verhoogde snelheid in het wedstrijdcircuit en in testen hebben eigenaren van sommige jachten een significante verbetering geconstateerd in snelheid en brandstofbesparing.

Daarnaast biedt het systeem minimaal 5 jaar bescherming tegen aangroei, mits het systeem goed wordt onderhouden en regelmatig wordt schoongemaakt. U kunt nu profiteren van de ‘foul release technologie’ die een extreem glad oppervlak met ongekende lage niveaus van oppervlakteruwheid, combineert met uitstekende foul release eigenschappen; ideaal voor motor- en zeiljachten speciaal wanneer u veel vaart en regelmatig het onderwaterschip schoonmaakt. Het gladde oppervlak van Intersleek Pro zorgt voor minder aangroei op de romp en daardoor een lagere weerstand ten opzichte van het water wat resulteert in betere wendbaarheid en responsiviteit van uw boot. Bovendien krijgt u deze prestaties in een systeem dat met het juiste onderhoud vele jaren zijn werking behoudt. De afwezigheid van biociden betekent dat de onderwaterverf minder invloed heeft op het aquatisch milieu en hierdoor helpt om de totale invloed op het milieu te verminderen. Door verbetering van de brandstofefficiëntie van uw boot worden de CO2 en VOS emissies verminderd en, omdat u over de levensduur van de coating minder verf nodig heeft, is er minder afval, verpakkingsmateriaal en transport nodig, wat de totale koolstofvoetafdruk van het product verminderd. Intersleek Pro is volledig biocidevrij, het loogt geen actieve bestanddelen uit in het aquatisch milieu en valt niet onder de antifouling regelgeving zoals de Biocidal Products Directive.

Het beste doen voor het milieu terwijl u tegelijkertijd het beste uit uw boot haalt! Intersleek Pro – Leave the Rest Behind

Intersleek Pro geeft u de volgende voordelen:

 • Extreem gladde en esthetische hoogglans afwerking
 • Verhoogde snelheid, verbeterde brandstofefficiëntie en grotere wendbaarheid
 • Vermindert de belasting van de motor
 • Langdurige werking
 • Uitstekende ’foul release’ eigenschappen
 • Aanzienlijk minder impact op het milieu
 • Goede financiële investering
 • Gemoedsrust

Klik hier om contact met ons op te nemen voor een offerte,:info@schaapshipcare.nl

Voor meer informatie over Intersleek Pro, verwijzen wij u naarhttp://www.yachtpaint.com/nld/diy/ask-the-experts/biocide-free-foul-release.aspx

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

 1. Premium URL Shortener

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

Reacties zijn gesloten.