Het bouwen van composiet producten

Schaap Composites bouwt composiet producten voor verschillende disciplines. Voor een impressie van de composiet producten die wij geproduceerd hebben verwijzen wij u naar de pagina ‘recente composiet projecten’.

Schaap Composites bouwt composiet producten

De toepassing van Prepreg en diverse core materialen, onder andere Honeycomb in combinatie met vacuümtechnieken en uitgekiend warmtemanagement, garanderen dat de composiet producten van Schaap Composites een constant kwaliteitsniveau behalen. Door met deze toepassingsmethoden te werken maakt Schaap Composites het mogelijk om emissiearm, schoon en vooral duurzaam composiet producten te produceren. Op de werf van Schaap Composites in Lelystad beschikken wij over een geklimatiseerde productiehal van 60 bij 35 meter. Deze lichte en ruime hal is uitgerust met de nieuwste apparatuur voor temperatuurbeheersing, luchtverversing en stofpreventie. Door de centrale ligging van Schaap Composites aan open vaarwater, de goede bereikbaarheid, uiterst moderne faciliteiten en last but not least, ons team van specialisten, is Schaap Composites de ideale partner voor het verwerken, ontwikkelen en bouwen van composiet producten en tools. Dit geldt voor zowel productie van composiet producten op lange termijn als op projectbasis.

Meer informatie over composiet producten van Schaap Composites

Meer informatie over het bouwen van composiet producten van Schaap Composites? U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-22524127 of e-mailen op: info@schaapcomposites.nl.