REFIT OF RENOVATIE VAN UW SCHIP

Schaap Ship CARE is gespecialiseerd in refit of renovatie van uw boot of schip. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren sterk uitgebreid en aangepast aan de nieuwste stand der techniek bij reparaties als schadeherstel en constructieverbeteringen.

Bootschade- of constructieherstel is voor Schaap Ship CARE geen probleem: met onze deskundigen kijken wij naar de gewenste aanpassing of reparatie en bieden wij u de meest aantrekkelijke mogelijkheden aan. Voor alle relevante disciplines hebben wij de juiste vakmensen in huis. Zo beschikken wij over verwarmde werkplaatsen, een kleurenlaboratorium, knipruimte, houtbewerkingruimte, spuitcabine en diverse geavanceerde apparatuur voor vacuümtechnieken en warmtemanagement. Op dit gebied hebben wij inmiddels een grote reputatie opgebouwd die zowel door schade-experts, verzekeringsmaatschappijen en importeurs van jachten wordt onderschreven.

Er wordt door experts, ontwerpers en jachtbouwers ook regelmatig een beroep gedaan op de binnen Schaap Ship CARE aanwezige knowhow die is opgedaan in ruim 30 jaar ervaring met composietproducten.

Meer informatie over refit en renovatie van uw schip

Voor meer informatie over refit of renovatie van uw schip kunt u ons telefonisch bereiken op: 0320 26 09 08 of e-mailen op:info@schaapshipcare.nl. U kunt ook langskomen. Op Vaartweg 77 in Lelystad vindt u onze jachtwerf en kunt u met ons de mogelijkheden bespreken voor refit of renovatie voor uw schip.